WERKWIJZE

VAN HET EERSTE IDEE TOT TURNKEY OPLEVERING EN NAZORG

U wilt uitbreiden, verhuizen of een nieuw huis laten bouwen? Wat de reden voor uw plannen ook is, Bouwbedrijf de Roest zet haar kennis en ervaring in om samen met u te kijken naar wat er nodig is om uw wensen te realiseren. Ons doel: een zo compleet mogelijk aanbieding maken, dat optimaal bijdraagt aan uw woon- of bedrijfswensen, nu en in de toekomst, zodat uw woning en/of bedrijfspand een waardevaste investering blijft.

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

We kunnen u ondersteunen vanaf het eerste idee, het ontwerp, advies van materialen, het aanvragen van de omgevingsvergunning, een turnkey projectoplevering tot en met de nazorg van het project. Maar eerst komen we graag bij u langs. Zo krijgen we een goed beeld van uw ideeën en kunnen we u adviseren over de te volgen aanpak.

COMPLETE BEGELEIDING

Bouwbedrijf de Roest BV komt graag bij u langs om over uw wensen en visie te praten, op basis daarvan komt het programma van eisen (PvE) tot stand. Samen met u visualiseren we uw verwachtingen van het ontwerp, de esthetiek en de indeling, maar ook de keuze van bepaalde bouwmaterialen en het bouwproces zelf. Dat kan in samenwerking met een architect die u zelf aandraagt. Maar Bouwbedrijf de Roest kan het ontwerp ook voor u verzorgen door een architectenbureau waar we al jaren nauw mee samenwerken.

OFFERTE / PRIJSBEPALING

Als uw wensen en het programma van eisen is vastgesteld kunnen wij beginnen met het berekenen van een voor u passende offerte. Wij zullen een open begroting aan u overhandigen waarbij precies te zien is :

  • wat wij aanbieden
  • hoeveel wij aanbieden
  • tevens zullen wij u er op wijze wat u eventueel nog kunt verwachten aan kosten
Kortom bij ons zit er geen addertje onder het gras

WERKVOORBEREIDING

Onze werkvoorbereiders bereiden elk project zorgvuldig voor. Het gebruik van diverse softwarepakketten en zorgt dat we snel kunnen schakelen met leveranciers, bouwdirectie en gemeente. Dat bespaart kostbare tijd in de voorbereiding, controle en goedkeuringsfase.

UITVOERING

 

Bouwbedrijf de Roest heeft vaste partners waar we vaak al jarenlang mee samenwerken. Door co-makerschap met gerenommeerde, innovatieve fabrikanten en leveranciers kunnen we kwaliteit, planning en oplevering optimaliseren. Daarnaast beschikt Bouwbedrijf de Roest over eigen, all-round vaklieden die in de hele breedte van het bouwtraject inzetbaar zijn. Dat wil zeggen dat we vanaf de start van het project de werkzaamheden en planningen van onze medewerkers en ketenpartners op elkaar afstemmen. Dat verzekert de kortst mogelijke bouwtijd en de hoogst mogelijke kwaliteit.

NAZORG EN ONDERHOUD

Ook na de ingebruikname wilt u er natuurlijk van verzekerd zijn dat uw bedrijfspand steeds in optimale conditie verkeert. Daarom staat wij elke dag voor u klaar, voor een snelle oplossing van reparaties, opleverings- en garantiepunten en planmatig onderhoud. Bij calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar.