OVER ONS

 

PERSOONLIJKE CONTACT, VAKMANSCHAP EN KWALITEIT EN ZEKERHEID

 

Kwaliteit staat bij ons op nummer één!, maar dat geldt niet alleen voor materialen.
Volgens ons kan kwaliteit alleen gehaald worden als het contact goed is en als u als klant de zekerheid heeft dat er kwaliteit geleverd wordt door vakmanschap

OVER ONS

Bouwbedrijf de Roest is een bouwbedrijf gevestigd in Heerjansdam. Wij zijn dé betrouwbare aannemer die actief is in Zuid-Holland en wijde omgeving met de focus op kwaliteit en vakmanschap. Onze werkwijze is gebaseerd op kwaliteit, meedenken en duidelijkheid. Daar waar mogelijk houden we de projecten het liefst van begin tot eind onder onze verantwoording om zo tot het gewenste resultaat te kunnen komen.

PERSOONLIJK CONTACT

Bouwbedrijf de Roest is een middelgroot bouwbedrijf, mede hierdoor zijn de lijnen kort in de communicatie. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van een project heeft u te maar te maken met één aanspreekpunt. Als het project opdracht is proberen wij zoveel mogelijk dezelfde mensen bij u aan het werk te houden. Tijdens het bouwproject staan wij altijd open voor al uw vragen, opmerkingen en suggesties. Bovendien houden wij u het gehele bouwproces nauwkeurig op de hoogte van de vorderingen. Bouwen doen we samen!

VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

Onze medewerkers zijn bekwame vakmensen die de vele aspecten op het gebied van bouwen als geen ander beheersen. Daarnaast werken wij samen met vakkundige onderaannemers, onder meer op het gebied van bouwkundige ontwerpen, stukadoren, installatietechniek en voegwerk. Het werk dat zij leveren voldoet ruim aan de strenge eisen die wij aan onszelf en onze resultaten stellen.
Bouwen is maatwerk. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen wensen. Wij vervullen uw bouwwensen met veel professionaliteit, creativiteit en vakmanschap.

ZEKERHEID

Bouwbedrijf de Roest is BouwGarant aannemer. Kiezen voor een BouwGarant-aannemer, dat is kiezen voor optimale zekerheid bij uw bouw-, verbouw- of renovatie- project. Dit zijn de zekerheden van BouwGarant:
  • De juiste dimploma’s en verzekeringen
  • Kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen
  • Aantoonbare ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • De BouwGarant klachtenregeling
  • BouwGarantgarantie voor extra zekerheid
  • Geschillencommissie
  • Meer informatie over BouwGarant kunt u vinden bij het tapblad deelnemingen