Aan- en Verbouw

Geplaatst op door

Naast het bouwen van nieuwbouwwoningen is Bouwbedrijf de Roest tevens al decennia lang gespecialiseerd in het verbouwen in de meest brede zin van het woord.
U kunt ons inschakelen voor het aanbouwen van een garage, kap op de garage, serre, dakkapel tot en met het vernieuwen van uw badkamer.

U heeft wel plannen, maar u weet nog niet precies hoe dit allemaal moet worden vormgegeven in uw bestaande situatie? Geen probleem, wij inventariseren uw verbouwwensen en vertalen dit naar een maatgericht advies voorzien van een bouwtekening en bijpassende offerte. Door onze jaren lange ervaring in het aanbouwen, verbouwen etc. zien wij snel uw ideale oplossing voor uw uitbreiding. Wij verzorgen het gehele traject, vanaf het eerste advies tot de bouwaanvraag tot en met het compleet sleutelklaar afbouwen.

Mocht u zelf bepaalde werkzaamheden willen uitvoeren? Ook geen probleem.
Voor diverse tevreden klanten hebben wij hun aanbouw en of verbouw opdracht in casco vorm opgeleverd. Desgewenst laten wij, op uw specifieke verzoek, bepaalde onderdelen uit de begroting als zelfwerkzaamheid. U stelt zelf uw pakket samen.
Heeft u plannen; bel gerust voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak.

Tevens worden wij regelmatig verzocht om badkamers, doucheruimtes e.d. aan te passen omdat de problemen bij het in- en opstappen te groot worden.